Son İletiler

Sayfa: [1] 2 3 4 5 6 ... 10
2
Teşekkür ederim mahmut ustam sorun fotosunu eklediğiniz siviçlerdeymiş kabloları birbirine değdirine çalıştı sivici komple söktüm içinde yeşil oksitlenme olmuş pas sökücüyle kontakları temizledim problemsiz çalışmaya başladı yardımcı olduğunuz için teşekkürler
3







tselim bey bugun sorun çözüldü ilginiz için teşekkür ederim    :ok: artık tısır tısır üflüyor kaloriferim :heyyo: direk bağlantı araç için cok riskli kablolardan cok fazla akim geçtiği için aşırı ısınma oluyordu içime sinmiyordu artık içim rahat   :ok:
5
Tanışma / Ynt: Merhabalar Bartın'dan Mert
« Son İleti Gönderen: selim öztürk 14.Eyl.2019 09:39:41 »
Hoş geldiniz. Hayırlı, keyifli, aktif paylaşımlar dileğiyle.

Aracınız  hayırlı olsun.
6
Tanışma / Merhabalar Bartın'dan Mert
« Son İleti Gönderen: mert_o_74 14.Eyl.2019 01:52:08 »
Arkadaşlar Herkese Merhaba Adım Mert Bartınlıyım öğrenciyim Tipo 1.4 SX ie aracımı yeni aldım.
Amacım Hem Tanışmak Hem Araç konusunda Bildiğimi Paylaşmak Yardım Etmek Yardım Almak

Herkese Kazasız Belasız Sürüşler
7
klima sorunsuz çalışıyorsa bence elleme çünkü boşta sallanan kablolar en ful 1.6 ie de bile var .
oyle degil rezistorun kablolari bunlar kalorofer motoru çalışmıyor o yuzden
8
klima sorunsuz çalışıyorsa bence elleme çünkü boşta sallanan kablolar en ful 1.6 ie de bile var .
9
Arkadaşlar rica etsem bana klimalı olan modellerde bulanan kalorifer motorunun kablo soket fotograflarini atabilirmisiniz bendeki kablolar boşta onları rengine göre bağlantısı ni yapicam tekrarda
10
Tanışma / Ynt: Eskişehir'den selamlar
« Son İleti Gönderen: selim öztürk 10.Eyl.2019 18:07:35 »
Hoş geldiniz. Hayırlı, keyifli, aktif paylaşımlar dileğiyle.

Aracınız  hayırlı olsun, güle güle kullanın inşallah.
Sayfa: [1] 2 3 4 5 6 ... 10