0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
arkadaşlar benimde termostat contasından su kaçırıyor,geçenlerde sökmek istedim,radyötördeki suyu nerden boşaltırız bu konuda yardımlarınızı bekliyorum
arkadaşlar mpi motorların termostadı bu termostatla aynımı? benimki mpi motor tempra ve sorunum açmaması değil kapatmaması. açıyor fakat kapatmıyor bu yüzden motor çok fazla soğuyor dolayısıyla lpg çok yakıyor. mpi motorların termostadı sanırım ısı sensörlü oluyormuş. bide fiyatlar nedir?
bugün sanayide kaportacı dayının işyerine gittim kendim termostat contasını degiştiriyim diye,dayıyla baktık bu suya benzemiyo yaga benziyo dedi(gerçektende eskiden su gibi görünensıvı koyu ve sarı bi renk almıştı)bi motorcuya gösterelim dedi.motorcuya gittik baktı distribitörün oradan conta veya keçe yag kaçırıyo olabilir dedi.tamam dedim degiştirelim.distrbitörün kapagını açtı bişey yok tekrar kontrol edince termostattan dedi.tamam dedim degiştirelim contayı o zaman (kendimiz degiştirecez demiştik kısmet degilmiş)usta radyotörü boşaltırken ben conta aldım geldim.usta termostatında kapamadıgını arızalı oldugunu söyledi(hadi buyur)termostata baktık mita marka içindeki mekanizma yapışmış açık vaziyette(yan sanayi termostat olunca hepten gıcık oldum)gittim orjinal lancia termostat aldım taktırdım.arabanın kaloriferi daha fazla ısıtıyo gibi geldi bana ilk izlenimler böyle.. maliyet olarak termostat lancia:24 ytl işçilik 10ytl
tempra 1,6 sxa termostat fiyatları ne kadardır ?
Arkadaşlar termostat aracın neresinde baktım ama göremedim.
DR.RECEP yazan yerdeki parça