Ben katılmıyorum yeni uygulamaya zamanından beri bir sürü insan bu yüzden forumdan uzaklaştı oldu mu şimdi pat diye eskiye dönmek. Ben ad soyad uygulamasının devamından yanayım kiminle muhatap olduğumu bilmem lazım.Herkesin hayalet gibi dolaştığını düşünmek istemiyorum bunu yapmak yerine eğer bir sorun oluşuyorsa insanların isimlerinin devamına veya önüne bulundukları ilin plakası yazılabilirdi tabii bu basit bir öneridir. Elbetteki başka önerilerde olabilir sonuçta en uygulanabilir olana karar verilirdi. Katılan olmayabilir ama dediğim gibi benim şahsi görüşümdür. 
Malesef forumumuzun hitap ettiği araçların azalması ile birlikte forum kullanımıda azaldı. Sosyal medyanın kullanımın artması forum gibi ortamların ziyaretini azalttı. Bir çok forum kapandı bizim forumun kapanmasıda yakındır.

Eskiden günümün 18 saatini ayırabildiğim foruma şimdi bakamıyorum bile.
Günlük forumu ziyaret eden kaç kişi kaldı ?
Bir şeyler paylaşan kaç kişi var ?
Yada forumun dostluğunu arayan üyeler nerede?
Malesef hayal ettiğimiz noktadan uzağız.

Forumu ziyaret eden bir çok kişi ihtiyacı olan bilgiyi alıp gitme derdinde ?
İsim soy isim üyelik istedik çoğu nedenle ama nick varken forum daha güzeldi

Hamdi abi sen üyelerin foruma kayıt için gerçek isimlerini mi yazdığını sanıyorsun.? Çoğu kişi bizim samimiyet adına koyduğumuz kuralları çabucak aşma derdinde.. Üyelikleride kaldırıp herkes baksın işini görsün bir kaç zamanda böyle devam etsin sonra ziyaret azalır kapanır gider zaten