Bu delik tıkayıcıdan en az 6 kere kullandım hiç bir sorun yaşamadım. Bundan önceki arabamın radyatörü bir kaç yerden delikti ve iki sene delik radyatörle dolaştım, yaz kış devamlı bu tozdan kattım hiç bir şey olmadı. Radyatör masrafına girmeden iki sene idare ettim ve arabayı elden çıkardığımda bile radyatör hala delikti ve tozla yürüryordu.
Şimdiki arabam bir derin çukura girince devri daim patlattı, su aşağıya sızmaya başlamıştı. Bagajda bu tozdan vardı. Hemen inip radyatör suyuna döktüm. Anında kesti ve 6 ay kadar bununla sürdüm arabayı.
Sonra radyatörü, LPG regülatörünü ve rektefiye esnasında bütün su hortumlarını söküp değştirdim. İçinde tıkanıklık tortu vs. var mı diye baktım hiç bir şey olmadığını, tertemiz olduğunu gördüm. Zaten bu radyatör delik tıkayıcılar su teması olan yerlerde katılaşmazlar. Suyun olmadığı, hava ile temas olduğu yerlerde katılaşırlar. Su değer değmez yine su içerisinde erirler.
Şimdi bile bagajımda 2 tüp toz delik tıkayıcı var ve ilaç gibi geliyor. Üstelik hiç yan etkisini görmedim.
Bahsettiğin sorunun arabanın sıcak su dolaşım sistemindeki, hava yapma vs. gibi başka bir sorundan kaynaklandığını düşünüyorum.