Şahsen kendı adıma konusuyorum; hafta içi zaten yogun çalışıyorum üstüne bir de haftaiçi her akşam yüksek lisansa derslere gidiyorum. Haftasonu da bir gun yenı aldıgım evın ıslerı var, bir gunde ödev sınav vb kosusturmaca ıle gecıyor. bu yoğun tempo da bir de foruma malsefki vakit ayıramıyorum. İstanbul trafiği adamı zaten haftaiçi bitiriyor, haftasonu bir de avcılara buluşmaya gelmek demek 2'şer saatten gidiş dönüş 4 saat benim için. Adapazarı olsun İzmit olsun bana daha yakın gelıyor trafık olmadığı için (pendıkte oturuyorum.) Kimseyi şuçlamıyorum bu konuda, fakat şu istanbul buluşmaları neden hep avcılar vb uzak yerlerde oluyor? Merkez de herkese orta nokta olsun katılım çok olsun. Sonuçta sadece ıstanbul Avrupa yakasından ya da Anadolu yakasından ibaret değil. Bir ucundan bir ucu 110 km ve yoğun trafikle birlikte haftasonu da dahil 2 saat çok rahat suruyor, benim gibi trafikten nefret eden biri için de zorunlu hallwer dısında hayatta arabayla avrupa yakasına geçmeyi düşünmüyorum. (Haftasonu akşam geç vakıtler harıç) trafiğin olduğu saatlerde tercih etmiyorum yani. Benim önerim istanbulun tüm noktlarına uygun ortada biir yer mekan ayarlanmasıdır. Tabiki tercih ve karar organizasyonu düzenleyenlen arkadaşlarda. Kendi adıma konuşuyorum haftasonu kalan bir günümü avrupa yakasına geçip de 4 saat trafikte geçirip sinirlenip stress yapmayı tercih etmiyorum.