0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
hüseyin abi bir arıza tespit cihazı daha alarak cep telefonuna torq programını kurarsan hem anlık hızını hemde diğer rakamsal değerleri anlık olarak cep telefonuna aktarabilirsin. mis gibi dijital ekran olur..
Teşekkürler,Bu da aklımda da, hızı ön cama yansıtan head up display en mantıklısı sanırım. Gözünü camdan ayırmana gerek kalmıyor. Bir ara el atarız. Bu arada Allah rahmet eylesin kardeşim. Küçük yaşta babamı kaybettim bilirim, zor bir kayıptır insanın en yakınının kaybı.
Sağol Cemil,İyi de, 10 yıldan fazladır Tempra'ya bindiğimden midir nedir? ben bir türlü alışamadım bu arabaya yahu. Hala ters geliyor. Normal mi bu?
bende alışamadıydım 3 ay sonra sıkıntı kalmıyor
Arkadaşlar,Topuk ağrım başladı bu arabada. Tempra'nın gaz pedal pozisyonu buna göre daha yukarıdaydı, ayak topuğu daha geriden yere temas ediyordu. Octi'nin ise daha yere yakın ve topuklar daha alttan yere değiyor ama gel gör ki, alışkın olmadığından heralde, o nokta fena ağrı yapıyor şimdi. Başına böyle bir durum gelen arkadaş oldu mu?Octiye otobüs tipi yerden gaz pedalı takmanın yollarını arıyorum şimdi. Bu gaz pedalıyla olmayacak.
Audi de yerden pedal otobüs pedalı gibi. Başta garip gelmişti ama rahat bir kullanımı var.