Murat kardeşim tecrübelerinizi yazarsanız memnuniyetle takip ederim. Her niyetlendiğimde sokak efsaneleri kulağıma üflendi açıkçası çekindim almaya. Malum emekli adamız bir sıkıntıda nüfus cüzdanını bırakmayalım tamircide diye..
Ben bayağı bir süre 1990 - 1992 arası E serisi ve 1994 - 1996 arası C serisine baktım. Doğal olarak kilometreler yüksek bakım durumu, mercedes' lerle çok oynanır, belgelere dikkat etmek lazım kısacası şu bu derken hep vazgeçirdiler biraz da benden kaynaklandı haliyle heves olsa bile mantık ağır basıyor. Sen emekli adamsın bulaşma dediler hep yeni model alabilsen neyse ama 25 yaşını bulmuş olanla işin ne millet bu zamana kadar bindi onların sıkıntısını sen çekersin dediler..nasip işte.. :sırıtan:
Abi yağ bakımları 15 bin kmde bir 900 950 tl arası değişiyor

Biz 37 binde aldıgımızda sadece 1 sefer yağ bakımına soktuk ve arka balatalar değişti balatalarda 350 tl tuttu

Biz bu aracı resmen düşürdük en aşşağı fiyatından 10 bin tl ucuza aldık 37 bindeyken aldık şimdi 50 binde

Araç gaza basınca gitmem demiyor frene basıncada durmam demiyor çok rahat konforlu bir araç alınası bir araç yani
şuana kadar hiç yolda kalmadık bakalım