0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hayırlı olsun resimler gelir herhalde. Kazasız sıkıntısız günlerde kullanın. Freelander motor hacmi nedir bir ara niyetlenmiş motor hacmi - yakıt ilişkisinden dolayı vazgeçmiştim..Not : Garaj başlığınızı kurallara göre düzenlerseniz güzel olacak..
Sağolun tşkrler iyileri size nasip olur inşallah alırken ustam a danıştım 2005 üstü olsun motor 2000 bmv motoruymuş ,resim utanıyorum ama gerçekten beceremedim
www.postimage.orgburaya tıklayın. 800x600 işaretleyin. görüntüleri seç tıklayın. sonra resimler bilgisayarda nerede kayıtlıysa ( masa üzerine almanızı öneririm kolaylık açısından ) tek tek veya hepsini birden işaretleyerek aç yazan yeri tıklayın. yüklenmesini bekleyin. yükleme tamamlanınca listede forumlar için hotlink yazan yeri kopyalayıp buradaki ilk mesajınıza değiştir deyip oraya yapıştırın ya da direk yapıştırın bir kaç mesaj aşağıda olsun önemli değil..
Hayırlı olsun. Dışarıdan hep imrenerek bakardım bu arabaya. Kaç kere de niyetlenmiştim ama internette o kadar çok kötü yorum var ki sonradan vazgeçmişimdir. Kullandıkça yorumlarınızı yazar mısınız? Belki yine gündeme alırım. Sorunu yok ama benim Octavia'yi sevemedim bir türlü. Satıp SUV tarzı yüksek bir araba almak istiorum.
İlgi ve alakanız için çok tşkr ederim resimler oldu gibi ,bir de fazla olmaz ise başlık işini soracaktım ?
Hayırlı olsun. Bunlar 4 çeker mi oluyor? 4 çekerse 2 ye alınabiliyor mu?
Daha önce soruşturduğumda ( Suzuki Grand Vitara ) için araç devamlı 4x4 pozisyonunda çalışır bu yüzden yakıt bir miktar fazladır demişlerdi. Bilemiyorum ne derece doğru..