Senin için hoş olmamış elbette tepkini anlıyorum ama Hasan Bey iyi adamdır. Kaç kere forum üyelerine parasız pulsuz parça vs. gönderdiği olmuştur ben şahidim. Teknik öğretmendi kendisi ve mpi tempralar konusunda çok bilgilidir. MPİ ler hakkında Yayınladığı paylaşımlar oldukça fazlaydı ve faydalıydı.
Necmettin Develi, ve bozok RHV tamiri yöntemini buldular burada ve nasıl yapıldığını paylaştılar. Hatta gelen yoğun talep üzerine Necmettin evine tezgah aldı ve hala tamir edip satıyor diye biliyorum.
Forum kurucusu bir oto elektrikçisi arkadaştı ismini unuttum uzun bir süre hastalanınca forumla ilgilenmeyi bıraktı, sonra geri döndü ama eski heyecanı kalmamıştı. Yerine Hasan Bey, bozok, Necmettin vs. bir kaç arkadaşı bıraktı. Diğer arkadaşlar arabalarını değiştirince adminliği bıraktılar tek Hasan Bey kaldı. Ama forumup sık sık yazılımsal sorun çıkarıyordu, süreklli resetleyip durdular ve fakat bir türlü çözemediler ve sonra Hasan Bey de bıraktı anlaşılan çünkü uzun süredir yayın yapmıyor.
Güzel paylaşımlar vardı ve ben de bir kaç şey paylaşmıştım. İlk zamanlarda çok faydalandığım bir forumdu. Kapandığına üzüldüm.